Ruské turistické vízum, 1 vstup, délka pobytu maximálně 30 dní
Konečná cena 2 650,– Kč

 

K vyřízení Ruského víza je potřeba:

  • vízový on-line formulář vyplněný, vytištěný a podepsaný.
  • 1 barevná pasová fotografie 3,5×4,5 cm na bílém (!) pozadí z poslední doby – nebudou přijímány fotografie z profilu ani z částečného profilu, ve slunečních brýlích či s pokrývkou hlavy apod.
  • platný cestovní pas s dobou platnosti nejméně 6 měsíců po požadovaném konci platnosti víza, v pasu musí být 1 volná dvojstránka.
  • kopie pasu
  • kopie dokladu o pojištění léčebných výloh v Rusku po dobu Vašeho pobytu.  Výrazně se zpřísnily požadavky na tento doklad: každé potvrzení o pojištění (pojistná smlouva, potvrzení z banky o pojištění k platební kartě apod.) musí obsahovat celé jméno klienta, identifikaci klienta (datum narození nebo rodné číslo,…), číslo pojistné smlouvy, územní platnost pojištění (Ruská federace nebo nebo její evropská část nebo celý svět) a doba platnosti pojištění od – do (musí zahrnovat dobu Vašeho pobytu v Rusku).

Ruské vízum je potřeba vyřizovat v přestihu. Mějte raději rezervu více než měsíc.

Pokud bude cokoli nejasného při vyplňování formulářů, konzultujte s námi.

Jak postupovat? Zavolejte nebo napište e-mail. Pas dodejte osobně nebo pošlete poštou jako cenné psaní - na jakou adresu - Vám sdělíme. Pas s vízem Vám vrátíme na Vaši adresu rovněž cenným psaním.